Kurumsal

ZAFER KARGO TAŞIMACILIK VE AKARYAKIT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Zafer Kargo Taşımacılık ve Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. olarak müşterilerimizin, ürün ve hizmet tedarikçilerimizin ve çalışanlarının, çalışanlarımızın, çalışan yakınları ve referanslarının, çalışan adaylarımızın, acentelerimizin ve çalışanlarının, ziyaretçilerimizin, hissedarlarımızın ve diğer üçüncü kişilerin kişisel verilerine önem veriyoruz.

Sizleri kişisel veri koruma hükümleri ile kişisel verilerinizin nasıl işlendiği hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Kişisel veri; kimliği belirli veya belirlenebilir, gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir. Kişisel veriler Şirketimiz nezdinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve alt düzenlemelerine uygun bir şekilde işlenmektedir. Her kişisel bilgi, hukuki dayanağının gerektirdiği ölçüde alınmakta ve mümkün olan en kısa süre boyunca saklanmaktadır.

Şirketimiz nezdinde kişisel bilgilerin işlenmesi, korunması, saklanması ve imhası Zafer Kargo Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası Politikasına uygun bir şekilde yapılmaktadır. Çalışanlarımız, kişisel verilerin yönetimi konusunda eğitim almış olup, veri koruma düzenlemelerine uymayı yazılı olarak taahhüt etmişlerdir.

Kişisel bilgileriniz;  kanunlarda açıkça öngörülmesi, sözleşmenin kurulması veya ifası için kişisel verilerin işlenmesinin zorunlu olması, hukuki sorumluluğumuzu yerine getirebilmek için gerekli olması, ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması, bir hakkımızın kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, meşru menfaatimiz için veri işlenmesinin zorunlu olması ya da ilgili kişinin açık rızası olması durumunda işlenmektedir.

Şirketimiz nezdinde kişisel bilgi türü olarak kimlik, iletişim, özlük, lokasyon, hukuki işlem, müşteri işlem, fiziksel mekan güvenliği, işlem güvenliği, risk yönetimi, finans, mesleki deneyim, görsel ve işitsel kayıtlar, sağlık bilgisi ve adli sicil bilgileri işlenmektedir.

Kişisel verileriniz kanuni saklama sürelerinin uygulandığı haller dışında; verilerinizin işlenmesinin ilgili hukuki dayanağının ortadan kalkması, verilerinizin işlenme amacının ortadan kalkması, verilerinizin işlenmesi için verdiğiniz rızayı geri çekmeniz, hukuki bir yükümlülük sebebiyle silinmesinin gerekmesi ya da kişisel verilerinizin işlenmesine karşı çıkmanız durumunda Şirketimiz tarafından silinmektedir.

Şirketimiz nezdinde bulunan kişisel veriler gerekli olan amaçlarla sınırlı olarak; yetkili kişi, kurum ya da kuruluşlara, hissedarlara, hizmet satın aldığımız gerçek veya tüzel kişilere aktarılabilmektedir. Şirketimiz, hiçbir kişisel veriyi yurt dışında bulunan üçüncü kişiler ile paylaşmamaktadır.

Şirketimiz nezdinde kişisel veriniz olduğunu düşünüyorsanız veya olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesinde yer alan haklarınızı kullanabilmek için Şirketimize başvurabilirsiniz.

Şirketimize başvuru yapmak için Başvuru Formumuzu kullanabilirsiniz. Şirketimiz nezdinde işlenen kişisel veriler ile ilgili olarak daha detaylı bilgi almak için Genel Aydınlatma Bildirimimizi okuyabilirsiniz.

Şikayet ve Önerileriniz
Ad soyad
E-posta
Mesajınız
Tekirdağ
Adres : Velimeşe Mah. Zafer Cad. No:19 Ergene-Çorlu / TEKİRDAĞ
Telefon0 (282) 674 42 17
Fax : 0 (282) 674 39 88
İstanbul
Adres : İnönü Mah. Muammer Aksoy Cad. No:102 İkitelli/İSTANBUL
Telefon : 0 (212) 674 90 50
GSM : 0 (555) 964 24 10
Fax : 0 (212) 696 25 20
İzmir
Adres : Gürpınar Mah. 7232/4 Sk. No:36 2. Aykop san.sit Pınarbaşı-Bornovo / İZMİR
Telefon0 (232) 436 36 31
Fax : 0 (232) 436 36 31
Denizli Merkez
Adres : Eskihisar Mah. 8025 Sokak No:8 Merkezefendi / DENİZLİ
Telefon : 0 (258) 251 66 66
GSM : 0 (554) 240 25 83
Fax : 0 (258) 268 68 29
Bursa Acente
Adres : KIBRISLI AHMET CAD.NO:36/A ÇAĞLAYAN-OSMANGAZİ-BURSA
Telefon : 0 (224) 413 14 19
GSM : 0 (533) 154 68 51

Sözleşme